APA KATA PENGGUNA FIRESELL: SUPPORT TEAM SUPERB!

Di Firesell, kami memahami khidmat sokongan adalah elemen KRITIKAL dalam sistem ejen. Betapa bagus pun sesebuah sistem ejen itu, ianya tidak akan lengkap tanpa adanya khdimat sokongan yang berdedikasi.

“Kepuasan Anda Keutamaan Kami”

Inilah motto perkhidmatan Firesell.

Kami amat mengutamakan kepuasan pelanggan. Oleh sebab itu, kami menyediakan khidmat sokongan bisnes dan juga khidmat sokongan ejen kepada pelanggan kami secara berterusan, 24/7 sepanjang tahun.

Antara pelanggan kami yang berpuas hati:

Testimoni #1:

Khairi Ariff
(Founder LikeMethod & HubMethod)

Support yang diberikan tu, memang sangat-sangat superb lah.
Macam contoh, saya minta feature hari ni, contoh minggu depan tu dah boleh dapat dah. Saya tak pernah jumpa lagi satu sistem yang dia punya support ni betul-betul bagus.

Lepas tu, untuk owner business yang melanggan Firesell ni pun dia ada satu group Telegram khas.

Contoh, kalau customer anda ada masalah, mereka boleh berhubungan terus dengan direct dengan Firesell dalam group Telegram ni dan mereka akan dapat penyelesaiannya time tu juga.

Tu yang saya paling sukalah sangat-sangat pasal Firesell ni.

Testimoni #2:

Wawa Idris
(Founder Imaan Suci World)

Bagusnya Firesell ni mereka mempunyai team support yang sangat membantu. Di mana mereka memang almost 24/7 setiap hari mereka cuba untuk membantu kita. They are quite coordinated di mana mereka ada group support Telegram. Jadi kita punya ejen and also kita punya staf pun anytime boleh akses to the support dan bertanyakan apa sahaja soalan atau pun masalah berkenaan teknikal.

Dan saya rasa support ini sangat penting, sebab tanpa support dia akan membuatkan kita punya operasi tergendala. Jadi dengan 

Testimoni #3:

Haridah Sahri
(Founder Tasneem Naturel)

Dari segi support dari Firesell, saya ada dalam 4000 ejen, tapi Alhamdulillah, memang Firesell memang beri support yang sepenuhnya. Saya tak payah pening dan staf pun tak pening.

Mengenai support pada sistem, Firesell memang memberi support sepenuhnya untuk handle segala teknikal yang ada dalam sistem.

Testimoni #4:

Zhafran
(Pengguna Firesell)

Sistem ini memang terbaik dah.

Testimoni #5:

Mohammad Azmeer
(Anith Cosmetics)

Good service.

Testimoni #6:

Taufiq
(Biobax)

Hebat support dari Firesell ni. Cepat dan efisien.

Untuk membolehkan bisnes anda berkembang secara progresif, anda memerlukan pasukan yang terdiri daripada pakar-pakar dalam pelbagai bidang untuk menyokong keperluan bisnes anda.

Produk bagus, harga kompetitif, komisyen menarik, SOP tersusun, tidak akan dapat melahirkan ejen yang berprestasi tinggi dan setia kepada bisnes anda sekiranya anda gagal menyediakan khidmat sokongan ejen yang baik.

Kos untuk membina pasukan sokongan yang berpengalaman dan bersedia untuk memberi khimdat sokongan yang berterusan sepanjang masa memerlukan kos yang tinggi, mencecah puluhan ribu ringgit setiap bulan.

Dengan Firesell, anda hanya perlu melaburkan modal yang jauh lebih rendah untuk menyokong keperluan sistem ejen anda.

Tunggu apa lagi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.